hur fungerar silence?
SILENCE

HUR FUNGERAR SILENCE?

Nya Silence med ännu bättre effekt!

Silence är en snarkdämpande spray som sprayas ner i svalget där det bildar ett skum som omedelbart både smörjer och stramar upp vävnaderna i svalget och gör det lättare för luften att passera.

Upp till 10-faldig reduktion av snarkljuden med nya Silence 2G

Kliniska data visar att Silence nya formula ger en nästan 10-faldig reduktion av snarkljud jämfört med ingen behandling. Patenterade näsplåster gav i testet enbart en 3-faldig reduktion av snarkljud jämfört med ingen behandling. En nyligen genomförd användarundersökning visar att många snarkar mindre och inte lika högljutt efter att ha använt nya Silence, och att deras partners upplever samma sak. Hela 80 % av snarkare säger att de vaknar mindre och 90 % upplever att de snarkar mindre.

Den upplevda effekten är ännu högre hos snarkarnas partners, då 92 % uppger att snarkningen minskat eller slutat, och 97 % säger att snarkningen är mindre högljudd eller har upphört.

10 faldig reduktion med Nya Silence

 

Silence hjälper hela natten

Silence har en unik formulering och går direkt på problemet, en behandling räcker hela natten.

Silence unika kombination av aktiva ämnen

Silence består av två aktiva ämnen: extrakt av Rosa Canina (stenros) och fosfatidylkolin (mer känt som lecitin). Rosa Canina stramar upp vävnader i svalget och gör det enklare för luften att passera. Fosfatidylkolin är smörjande och minskar friktionen mellan vävnader som ligger mot varandra i svalget, vilket de ofta gör hos snarkare.