Jobba på Omega Pharma

Gillar du hudvård? Då gillar du oss!

Omega Pharma är ett dynamiskt, flexibelt och framgångsrikt företag som finns på den nordiska marknaden. Vi arbetar nära och för den nordiska konsumenten. Omega Pharma är ett medelstort företag där alla medarbetare är viktiga och får ta ansvar. Vi har en intern utbildningsplan som hjälper våra medarbetare att utvecklas inom vårt kärnområde – huden. För att trivas bör du känna dig hemma med våra värderingar.

Vill du veta mer om vilka arbetsuppgifter som finns på Omega Pharma? Läs här.
Är du nyfiken på hur det är att jobba på Omega Pharma? Träffa några av våra medarbetare:

Intervju med Noel Dew 

Inervju med Kajsa Berggren

Intervju med Marianne Heydari

Intervju med Christiaan Van Dijk 

Omega Pharma:s värderingar

Laganda

Att jobba på Omega Pharma är som att spela i ett nordiskt team där alla ställer upp för laget och hjälper varandra. Nordisk laganda ger framgång på marknaden.

Ägarskap
Alla har ett individuellt ansvar gentemot laget. Om alla tänker framåt, tar initiativ och vågar söka nya vägar och framför allt genomför vad man är där för att genomföra skapas tillväxt.
Kostnadsmedvetenhet

Vi söker alltid efter smarta lösningar. Att spara på kostnader, men inte snåla på kvalitet är att vara kostnadsmedveten på Omega Pharma.

Förbättringsglöd

Vi vill ständigt bli bättre. Passionen är vår drivkraft.

 

Omega Pharma i Norden

Vi är idag ca 110 personer som arbetar inom Omega Pharma i Norden.

Vill du bli en av oss? Titta under Lediga jobb eller skicka in din intresseanmälan med uppgift om vilken typ av tjänst du söker.

Omega Pharma utvecklas ständigt och vi söker med jämna mellanrum nya medarbetare.