Wartner

Myter om vårtor

Ibland hör man sägas att den som inte vill ha vårtor ska undvika att röra vid grodor. Det är rester av gammal folktro som återberättas i de sagor som vi hör när vi är små. Tyvärr har de här historierna gjort att många har en felaktig uppfattning om vad vårtor är, var de kommer ifrån och hur de behandlas.

Så blir du av med vårtor på händer och fötter

Forskning visar att cirka var tionde människa har vårtor. De förekommer oftast på händer och fötter. Trots att de är helt ofarliga är de mycket smittsamma och bör behandlas omedelbart för att förhindra spridning.

Wartner är en behandling som fryser ner vårtan ända in till kärnan och gör så att den faller bort inom 10 till 14 dagar. Metoden är snarlik den som används på sjukhus, men nu kan du själv sköta behandlingen i ditt hem. Behandlingen är snabb, effektiv och lätt att använda.

Läs mer om Wartner på hemsidan wartner.eu

Wartner Vårtborttagning 2nd Generation

Frysbehandling som fryser vårtan på djupet Nya Wartner 2nd Generation är en snabb, säker och dokumenterat effektiv frysbehandling av vårtor. Frysbehandling av vårtor är en välbeprövad metod inom vården. Med Wartner kan frysbehandling av vårtor utföras enkelt och fort i hemmet. Nya Wartner 2nd Generation är anpassad för att effektivt ta bort både hand- och fotvårtor. Nya Wartner 2nd Generation har en förbättrad appliceringsteknik som gör den ännu mer effektiv. Genom att optimera de två viktigaste parameterna för en lyckad behandling, temperatur och tid, möjliggör nya Wartner en effektiv och konstant kall temperatur vid varje behandlingstillfälle. Nya Wartner är dessutom enklare att nyttja, med standardiserade appliceringstider för lättare användning. Wartner fryser vårtan på djupet och vanligtvis behövs bara en behandling. Efter frysbehandlingen bildas en blåsa och vårtan faller av. Vårtan försvinner i regel efter 10-14 dagar och efterlämnar frisk, vårtfri hud. Wartner är en CE-märkt och godkänd medicinteknisk produkt klass IIa

Läs mer

Wartner Liktornspenna

Effektiv från första veckan! Wartner Liktornspenna är en innovativ, snabb, enkel och dokumenterat effektiv syrabehandling för behandling av liktorn och förhårdnader. Wartner Liktornspenna är baserad på samma teknik som Wartner Vårtpenna, men innehåller en svagare koncentration av triklorättiksyra. Traditionella syrabehandlingar mot liktorn och förhårdnader kräver ofta lång behandling och är inte alltid så smidiga att använda. Wartner Liktornspenna har en unik appliceringsmetod för liktornsbehandling med precision. Den innehåller högkoncentrerad TCA-gel som effektivt tar liktorn och förhårdnader på bara några få veckor. Synligt förbättrat resultat är vanligt redan efter första veckan. Endast en droppe gel är allt som krävs per applicering! Wartner Liktornspenna används 1 gång per dag i 4 dagar. Efter 4 dagars behandling kommer huden att fjälla av under de efterföljande 4 dagarna. TCA-gelen gör att de förhårdnade hudcellerna faller av och ny frisk hud kommer att bildas. Man kan upprepa detta behandlingsschema upp till 4 gånger ifall liktornen inte skulle försvinna helt efter första behandlingen. Wartner Liktornspenna är en CE-märkt och godkänd medicinteknisk produkt

Läs mer

Sida 1 av 1