PHYSIOMER

Physiomer - den naturliga lösningen för din näsa

PHYSIOMER – Skonsam men effektiv rengöring av näsan med naturligt havsvatten.

PHYSIOMER erbjuder naturliga och effektiva produkter för tillfällen när näsan är täppt, rinnig eller kliande. PHYSIOMERs produkter består enbart av rent mineralrikt havsvatten och kan därför användas dagligen – både av barn och vuxna. PHYSIOMER rengör skonsamt de övre andningsvägarna och minskar risken för infektioner och komplikationer i öron-näsa-hals.

Du hittar mer information på PHYSIOMERS hemsida

Physiomer Baby Mist

PHYSIOMER Baby Mist – speciellt utvecklad för spädbarn Physiomer Baby Mist är särskilt anpassad till nässköljning och rengöring av spädbarns och små barns känsliga näsor. Den milda sprayen rengör och rensar näsgångarna vid täppt näsa och gör sömnen och amningen behagligare vid t ex. förkylning. Samtidigt fuktar den näsgångarna och förebygger sekundära infektioner och öroninflammationer. Physiomer Baby Mist innehåller naturligt, isotont havsvatten. Havsvattnet kommer från Saint-Malokusten och är naturligt rikt på mineraler och spårämnen. Physiomer Baby Mists förpackning är speciellt utformat för små och känsliga näsor och näsgångar. Det unika munstycket med Comfort Tip®, med speciell design gör näsrengöringen enklare och mer behaglig för barnet. Munstycket är gjort av ett mjukt och följsamt gummimaterial och är designat för att förhindra att det kommer för långt in i barnets näsa. Verkningsmekanism: Hygieniskt och aktivt förebyggande nässpray, speciellt anpassad för spädbarn. Rengör, rensar och fuktar näsgångarna. Förebygger sekundära infektioner och öroninflammation.

Läs mer

Physiomer Normal Jet & Spray

PHYSIOMER Normal Jet & Spray – med 2 olika munstycken för olika behov Physiomer Normal Jet & Spray är en effektiv nässköljning som hjälper vid flera typer av näsbesvär. Vid nästäppa rengör den de övre luftvägarna och gör det lättare och behagligare att andas genom näsan. Physiomer Normal Jet & Spray rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister och kan användas så ofta det behövs Physiomer Normal Jet & Spray innehåller naturligt, isotont havsvatten. Havsvattnet kommer från Saint-Malokusten och är naturligt rikt på mineraler och spårämnen. Havsvatten lösningen i kombination med den unika, sterila förpackningen gör att Physiomer Normal Jet & Spray effektivt rensar, sköljer och avlägsnar överflödigt slem. Den fuktar och återställer nässlemhinnan och förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals. Physiomer Normal Jet & Spray innehåller 2 olika munstycken för olika användning. Det blå ger en fin spray, det vita ger en samlad stråle. Det vita munstycket används vid rinnande näsa orsakad av förkylning eller annan näsinfektion. Det blå munstycket används som dagligt förebyggande och för en bibehållen god näshygien. Verkningsmekanism: Hygieniskt och aktivt förebyggande nässpray som rengör, rensar och fuktar näsgångarna. Förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals.

Läs mer

Physiomer Strong Jet

PHYSIOMER Strong Jet – speciellt utvecklad nässkölj för kroniska symtom och användning efter operation Physiomer Strong Jet har en stark stråle och är särskilt anpassad till kroniska symtom och användning efter operation i näsa och bihålor. Den starka strålen sköljer kraftigt rent näsan och bihålorna. Physiomer Strong Jet rengör näsgångarna och underlättar andningen. Den fuktar och återställer nässlemhinnan och förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals. Physiomer Strong Jet rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister och kan användas vid stort obehag vid andning på grund av kroniska eller infektiösa näs- eller bihålebesvär (rinosinuit). Physiomer Strong Jet innehåller naturligt, isotont havsvatten. Havsvattnet kommer från Saint-Malokusten och är naturligt rikt på mineraler och spårämnen. Verkningsmekanism: Hygieniskt och aktivt förebyggande nässpray som rengör, rensar och fuktar näsgångarna. Förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals.

Läs mer

Physiomer Hyperton Spray

PHYSIOMER Hyperton Spray – speciellt utvecklad för att lindra nästäppa och kan användas varje dag. Physiomer Hyperton Spray är en hyperton nässpray som lindrar nästäppa vid förkylning, näs- och bihålebesvär (rinosinuit) och allergi. Den minskar trycket i bihålorna och är speciellt anpassad för kroniska symtom och kan användas dagligen. Physiomer Hyperton Spray innehåller en hyperton saltvattenlösning på 2,2% . Saltvattnet har sitt ursprung från havet utanför Saint-Malokusten. Den hypertona saltlösningen hjälper till att återställa nässlemhinnan och driva ut överflödig vätska från svullna bihålor. Physiomer Hyperton Spray rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister och kan användas dagligen eller vid behov eftersom den inte skadar nässlemhinnan vid långtidsanvändning. Den kan även användas av gravida och ammande samt personer med högt blodtryck, hjärt- eller sköldkörtelsjukdom. Verkningsmekanism: Hyperton nässpray som lindrar nästäppa och driver ut överflödig vätska från svullna bihålor via osmotisk effekt.

Läs mer

Sida 1 av 1