Dentosal

En ren och frisk mun med Dentosal

Dentosal tandkräm  ger en unik renhetskänsla. Läs mer på Dentosals hemsida.
DENTOSAL Whitening

Bevisat effektiv på att ta bort missfärgningar från te, kaffe, rödvin och tobak utan att repa emaljen. Innehåller silikonolja som ger tänderna extra lyster. Innehåller inga irriterande fosfater eller natriumlaurylsulfat och är därför skonsam mot känsliga munslemhinnor. Den löddrar mindre än vanliga tandkärmer och innehåller natriumfluorid som har en stärkande effekt på tändernas emalj och motverkar karies.

Läs mer

DENTOSAL Totalflex Tandborste, 3-pack

Tandborste med ett flexibelt skaft som gör att man inte riskerar att trycka för hårt med borsten och därmed irritera känsligt tandkött eller repa emaljen. Eftersom hela skaftet är följsamt blir det dessutom lättare att komma åt överallt och den blir mycket behaglig att borsta med. Den mjuka, täta borsten masserar tandköttet och avlägsnar plack, samtidigt som den håller formen länge. De långa extramjuka ytterstråna masserar tandköttet medan de mjuka fastare innerstråna rengör och avlägsnar plackbeläggningar. Finns i 3-pack.

Läs mer

DENTOSAL Original Tandkräm

Lågslipande tandkräm med naturligt polerande salt (bikarbonat) som ger en unik renhetskänsla och rengör även i de små spickorna i emaljen där vanliga slipmedel inte kommer åt. Den löddarar mindre än vanliga tandkrämer och lämnar inte kvar några irriterande slipmedelsrester. Innehåller natriumfluorid som har en stärkande effekt på tändernas emalj och motverkar karies. Innehåller inte natriumlaurylsulftat och är därför extra skonsam mot tänder och tandkött.

Läs mer

DENTOSAL Junior Barntandkräm

Dentosal Junior är en mild och lågslipande gel-tandkräm speciellt utvecklad för barns känsliga tänder. Den har en god fruktsmak som barn tycker om och löddrar inte så mycket. Dentosal Junior innehåller både fluor och xylitol vilket tillsammans ger ett bevisat bra kariesskydd. Fluor stärker tändernas emalj från kariesangrepp, medan xylitol minskar tillväxten av kariesfram-kallande bakterier. Tandkrämen innehåller inte natriumlaurylsulfat och är extra skonsam mot känsliga munslemhinnor.

Läs mer

Sida 1 av 1